Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Prada Handtassen

Het hebben van een Prada handtas is voor veel vrouwen een absolute droom. Waarom? Wel, Prada is één van die Italiaanse merken die in alles wat ze doen op zoek gaan naar de perfectie - ook in hun adembenemende handtassen. Elke keer als er een nieuwe Prada handtascollectie uitkomt denk ik weer: "Hoe doen ze dit toch zo innovatief, en toch draagbaar, elk seizoen opnieuw?". Prada doet 't gewoon.

Verwacht van Prada handtassencollecties de volgende kenmerken:

  • Innovatief design gecombineerd met tijdloze klasse
  • Collecties met grote diversiteit binnen hun "vision"
  • De beste materialen beschikbaar
  • Een wel erg pijnlijk prijskaartje

Net omwille van die prijskaartjes blijft het hebben van een Prada handtas voor veel vrouwen een droom. Ikzelf heb er ook nog geen, maar hoop daar in de loop van 2010 of 2011 toch verandering in te brengen!