Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Hedgren Handtassen

Hedgren handtassen zijn al jaren erg populair in Vlaanderen. We kennen Hedgren vooral van de Kipling-style boekentassen, maar het merk heeft ook elk seizoen een relatief grote handtassencollectie. Ik zou mijn uiterste best doen om Hedgren hier te prijzen, maar het mag je misschien al opgevallen zijn op deze website: ik ben niet echt een fan van de Hedgren-style. Ik hou van Louis Vuitton handtassen, sjakossen van Prada en Hermes - Hedgren past simpelweg niet in dat lijstje.

Na een klein half uurtje Hedgren-zoeken was de tas hieronder de enige uit de Hedgren handtassenlijn die ik nog enigszins zag zitten:

hedgren handtas