Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Fendi Handtassen

Fendi is een topmerk. Elk seizoen opnieuw zit ik na de Fendi catwalk show te wachten op mijn computer om de allereerste foto's van de splinternieuwe Fendi handtassencollectie. Net na dat ritueel volgt een volgende: het online opvragen van het saldo van mijn veel te magere zichtrekening om dan gedurende een half uurtje sip naar de drie getalletjes voor de komma te staren. Het is een pijnlijk, maar ergens geniet ik er ook wel van - zo geweldig zijn Fendi Handtassen.

Erg zoals Louis Vuitton heeft Fendi een heel herkenbare print die vaak terugkeert in hun lederen handtassen. Ik durf zelfs zeggen dat 'k die van Fendi mooier vindt!

Ik ga geen vijf paragrafen volschrijven met "FENDI IS GEWELDIG"; ik ga gewoon een aantal GEWELDIGE foto's tonen...