Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Oilily Handtassen

Oilily is een populair merk dat in 1963 werd opgericht. De naam staat synoniem met fantasievolle kledij die, hoewel oorpsronkelijk bedoeld als een erg kleurrijk kindermerk, positiviteit en amusement uitstraalt. De handtassen van Oilily zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een echte rage. Ikzelf heb lang geprobeerd deze rage aan te vechten - maar kan nu ook niet meer.

Wat Oilily maakt is de moeite, ook voor volwassenen. Aandacht-trekkende handtassen, vol kleur en fantasie - erg creatief en van excellente kwaliteit.

Waar het merk tien jaar geleden nog een echt nichemerk was in de BENELUX is het vandaag een veel breder merk, met fans ver buiten Europa!