Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Gucci Handtassen

Gucci handtassen moeten samen met Louis Vuitton handtassen van de meest nagemaakte op de hele wereld zijn. Mijn eerste "Gucci" was ook zo'n fakerd: op mijn veertiende gekregen van mijn vriendje op vakantie in Turkije. Natuurlijk was ik na vier dagen als een gespje kwijt, maar ever since then heb ik een zwak voor Gucci. In totaal zitten er vandaag zo'n negen echte Gucci handtassen in mijn collectie: van clutches tot een strandzak.

Zoals Fendi en Louis Vuitton heeft Gucci een erg herkenbare print ontwikkeld (die het namaken natuurlijk alleen maar in de hand werkt). Toch zijn mijn persoonlijke favorieten niet de Gucci handtassen met de bekende Gucci-print, maar de lederen collectie die elk jaar weer enkele absolute toppers bevat.

Hieronder alvast een paar van mijn favorietjes voor de zomer van 2010: