Aangepast zoekenMijn favoriete handtassenmerken

Op deze kleine website zal ik op een aantal pagina's mijn favoriete handtassenmerken voorstellen. De site begon als een projectje voor school, maar na een tijdje begon ik er steeds meer plezier in te krijgen, en met dank aan yxymedia voor de gratis webhosting EN domeinnaam heb ik nu ook een vaste plaats op het internet gevonden voor mijn "sjakossen".

Ik blijf natuurlijk hard werken aan het toevoegen van handtassenmerken die ik ontdek op reis, tijdens het shoppen of op het internet - dus deze website is nooit helemaal af. Kijk zeker rond - en laat me gerust weten als er dingen beter moeten! :)

Hermès Handtassen

Hermès Handtassen zijn pure decadentie. Vraag aan Jay-Z wat hij zou kopen als hij voor Beyonce een handtas moet zoeken, zal hij sowieso "Hermes" antwoorden. De reden hiervoor is simpel. Hermes is één van die merken die zich hebben weten te onderscheiden van andere handtasmerken door meer te zijn dan een merk. Ze staan voor een echte Hermes lifestyle (een perfect voorbeeld hiervan is de Hermes Bugatti Veyron!).

Natuurlijk staan voor ons de handtassen centraal. Absolute topkwaliteit, vernieuwend design en een price tag to match. Hermes is, net als Prada of Louis Vuitton, het type handtas waar je als vrouw maanden kan uitkijken, om dan met een verhoogde hartslag de winkel binnen te stappen. Het soort handtas dat je in 't echt wil kopen, gewoon om het plezier te hebben de handtas ingepakt te zien worden om hem dan zo snel mogelijk terug uit te pakken...

Ik ben al jaren fan, en zal nog jaren fan blijven. Zelf heb ik nog maar één Hermes-bag, en die heb 'k dan nog tweedehands moeten aanschaffen (danku God voor tweedehandswinkels!). Ik wacht vol ongeduld tot ik terug over de fondsen bezit om er nog ééntje aan te schaffen!

Hieronder alvast een impressie:

hermes handtassen